TOKAT / ERBAA - Erbaa Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Okulumuzda görev yapan arkadaşlarımız nezdinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatanşlarımızı saygı duruşu ile andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında yapılan ilçe turnuvasında öğrencilerimizden büyük başarı.

60 kg ---> İlçe Birincisi

55 kg ---> İlçe İkincisi

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

İlçemizde düzenlenen 100. Yıl  Cumhuriyet etkinliklerinde öğretmenlerimiz ile beraber bisiklet kortejinde yerimizi aldık.

Ekm

İl Milli Eğitimi Müdürümüz Sn. Ahmet ÖZDEMİR, Erbaa'ya yaptığı okul ziyaretleri kapsamında okulumuza misafir oldu.

Eyl

16-22 Eylül Avrupa Hareket Haftası'nda Erbaa MESEM olarak öğretmenlerimiz Mustafa Can AŞIKOĞLU ve Serkan AKGÜL ile biz de pedalladık.

Eyl

Okulumuzda 1 yılı aşkın süredir görev yapmakta olan Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Öğretmenimiz Alaattin GÜRKAN, görev yeri değişikliği nedeniyle okulumuzdan ayrıldı. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diler, okulumuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz.