TOKAT / ERBAA - Erbaa Mesleki Eğitim Merkezi

2020 YERLEŞTİRMEYE ESAS 1.NAKİL DÖNEMİ TERCİHLERİ 10-14 AĞUSTOS 2020

Sevgili Öğrenciler;

Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvuruları 10-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında kayıtlı olduğunuz okuldan e-okul sisteminden Erbaa Mesleki Eğitim Merkezi'ne nakil başvurusu yapabileceksiniz. Nakil başvurusu doğrultusunda okulumuza yerleşen öğrencilerin eğitim-öğretime açık seçebileceği alanlara ait dal/meslekler aşağıda alfabetik olarak sıralanmıştır.

ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI

Asansör Sistemleri                                           Bobinaj

Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü             Elektrikli Ev Aletleri Teknik Servisi

Endüstriyel Bakım Onarım                                Görüntü ve Ses Sistemleri

Haberleşme Sistemleri                                      Yüksek Gerilim Sistemleri

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ ALANI

Erkek Kuaförlüğü                                             Cilt Bakımı Ve Makyaj

Kadın Kuaförlüğü

MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ ALANI

İş Makineleri                                                    Otomotiv Elektromekanik

Otomotiv Gövde                                              Otomotiv Boya

ALANLA İLİŞİĞİ OLMAYAN DALLAR

Otomotiv Motor Yenileştirmeciliği                     Ön Düzen Ayarcılığı ve Lastikçilik

Otomotiv Elektrikçiliği                                      Motosiklet Tamirciliği

Otomotiv Mekanikerliği                                     Et ve Et Ürünleri İşleme

Fırıncılık                                                           Kantin İşletmeciliği

METAL TEKNOLOJİSİ ALANI

Kaynakçılık

Metal Doğrama

MOBİLYA VE İÇ MEKÂN TASARIMI ALANI

Ahşap Doğrama                                              İç Mekân Ve Mobilya Teknolojisi

Mobilya İskeleti ve Döşemesi

MODA TASARIM TEKNOLOJİLERİ ALANI

Erkek Terziliği                                                  Kadın Terziliği

Kadın Giyim Modelistliği

YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ ALANI

Aşçılık                           Pasta Ve Tatlı Yapımı

Sevgili Öğrenciler;

Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvuruları sonucunda okulumuza yerleştiğinizde okulumuzda seçeceğiniz dal/meslekte haftada 1 veya 2 gün teorik ve uygulamalı eğitim, İşletmelerde Mesleki Eğitim kapsamında haftada en az 4 gün olmak üzere uygulamalı işbaşı eğitimi alabileceksiniz. 11. sınıf sonunda "Kalfalık Belgesi", 12. Sınıf sonunda ise "Ustalık Belgesi" ve "Mesleki Lisesi Diploması" alabileceksiniz. Mezun olduğunuzda üniversite sınavlarına girerek mesleğinizde yükselme fırsatını da yakalamış olacaksınız.

Öğrencilerimizin Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Sigorta İş ve İşlemleri okulumuzca yapılmaktadır. Bu kapsamda okumak istediğiniz mesleği seçerek bir firma/işletme ile; İşletmelerde Mesleki Eğitim Sözleşmesi Veli-Firma/İşletme Yetkilisi-Okul Müdürü taraflar olarak imzalanacak ve kayıt işlemleriniz için gerekli belgeler ile kayıt formu okulumuzda doldurularak işlemler sonuçlandırılacaktır.

Yerleştirmeye Esas 1. Nakil Tercih Başvuruları tarihleri arası 10-14 Ağustos 2020  ve öncesinde okulumuza gelerek ayrıca bilgi alabilirsiniz.

Yayın: 27.07.2020 - Güncelleme: 27.07.2020 16:04 - Görüntülenme: 294